Ναταλία Πετρίτη

Τα soundtracks της ίδιας για το Peaky Blinders κυκλοφορεί η Anna Calvi, η οποία μοιράζεται παράλληλα ένα νέο κομμάτι με τίτλο “Black Tuesday”, που δεν είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής. Τα Peaky Blinders: Season 5 & 6 (Original Score) θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιανουαρίου από τη Domino Soundtracks, ενώ κάθε ένα από αυτά θα έχει και τι δικό του ψηφιακό release.

«Το να συνθέτω για το Peaky Blinders είχε να κάνει με την ατμόσφαιρα και τον χώρο», δήλωσε η Calvi. «Υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις όσον αφορά το να γράφεις score για τον κινηματογράφο. Έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που αφήνεις απ’ έξω παρά με αυτό που αφήνεις μέσα. Έπρεπε να αφήσω τη φωνή των ηθοποιών να ακουστεί, αλλά να βρω τρόπους να αναδείξω το συναίσθημα μέσα σε αυτό. Έπαθα απόλυτη εμμονή με τον [πρωταγωνιστή] Tommy Shelby, τον ονειρευόμουν κάθε βράδυ ενώ δούλευα στις παρτιτούρες, έπρεπε να ζήσω πραγματικά μέσα στην σειρά».

Η μουσικός προσθέτει: «Υπάρχει μια δυαδικότητα στη σειρά, της ομορφιάς και της ωμότητας, που είχα εξερευνήσει στη δική μου μουσική. Με γοητεύει η χειραγώγηση των συναισθημάτων με τον ήχο, είναι τόσο μυστηριώδες. Πραγματικά προσπάθησα να το εξερευνήσω αυτό με τους Peaky Blinders, βάζοντας μερικές φορές την αντίθετη μουσική από αυτή που θα περίμενε κανείς σε μια σκηνή είχε το μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Η Calvi βρίσκεται πίσω από τις συνθέσεις και τις ερμηνείες της μουσικής της πέμπτης σεζόν της σειράς,. Για την έκτη και τελευταία, εργάστηκε μαζί με τον Nick Launay, ο οποίος υπήρξε ο παραγωγός στο Hunter του 2018.

Peaky Blinders: Season 5 (Original Score):

Anna Calvi Peaky Blinders 5

01 You’re Not God

02 Tommy’s Requiem #1

03 Tommy’s Plan

04 Death Is a Kindness

05 Black Tuesday

06 I Don’t Like the Life

07 Moseley #1

08 Ruby’s Birthday

09 Grace

10 There Ain’t No Grave

11 We Don’t Like the Life

12 The Execution

13 Do What the Voices Tell You

14 Moseley #2

15 Retribution

16 Reckoning

17 Tommy’s Requiem #2

Peaky Blinders: Season 6 (Original Score):

Anna Calvi Peaky Blinders 6 

01 Miquelon

02 Esme

03 Under the Maple Tree

04 Gina

05 Ain’t No Grave

06 The Sanatorium

07 Mosley

08 Where Will You Go

09 Pledge Your Allegiance

10 Arthur

11 Esme’s Dream

12 Ruby Has a Fever

13 Jail and Perfume

14 Michael’s Plan

15 Red Right Hand

16 The Eleventh Hour

17 Opium

18 Goodbye Billy

19 Legacy

20 Tommy’s Final Requiem

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured