Ναταλία Πετρίτη

Σε τηλεοπτική σειρά θα μεταφερθεί ο «Θάνατος του Bunny Munro» του Nick Cave, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter. Το δεύτερο μυθιστόρημα του αγαπημένου μουσικού θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη σε παραγωγή του Matt Smith του House of the Dragon, The Crown και Doctor Who, ενώ ο ο ίδιος μάλιστα θα πρωταγωνιστεί στη limited series.

Ο Smith θα υποδυθεί με άλλα λόγια τον από πόρτα σε πόρτα πωλητή-πρωταγωνιστή του μυθιστορήματος, ο οποίος ζει με εθισμό στο σεξ. Εκείνος θα ξεκινήσει ένα road trip με τον εννιάχρονο γιο του, όσο προσπαθεί να ξεπεράσει την αυτοκτονία της συζύγου του.  

Τη σειρά θα σκηνοθετήσει η Isabella Eklöf, η οποία θα είναι επίσης executive producer της μαζί με τον Cave.

Σε δηλώσεις του για τη μεταφορά της σειρά στη μικρή οθόνη, ο Cave ανέφερε: «Επιτέλους, βρέθηκε κάποιος με το κουράγιο για αφηγηθεί αυτό το ανίερο παραμύθι. Χαίρομαι απίστευτα που το Sky και η Clerkenwell Films θα δώσουν ζωή στον Bunny, σε όλη την προβληματική του δόξα και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για να τον υποδυθεί από τον Matt Smith».

Σε δικές του δηλώσεις, ο Smith αναφέρθηκε στο μυθιστόρημα ως «μια σπουδαία εξερεύνηση της αγάπης, του πένθους και του χάους». «Στον πυρήνα της μια βαθιά, δύσκολη και τρυφερή ιστορία για έναν πατέρα και έναν γιο που διαχειρίζονται την απώλεια και την αλλαγή», συμπληρώνει ο ίδιος.

Τη διασκευή του σεναρίου θα αναλάβει ο Pete Jackson, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την προσεχή άνοιξη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured