Μπορεί την περασμένη εβδομάδα η απόλυτη μουσική είδηση να ήταν αυτή που ήθελε τον Snoop Dogg να σταματά το κάπνισμα, χρειάστηκαν όμως λίγες μόλις ημέρες για να γνωστοποιηθεί ότι όλο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα ευφάνταστο gimmick από την πλευρά του εμβληματικού stoner. Κι αυτό γιατί ο αγαπημένος rapper όχι απλά δεν παρατά έτσι μια από τις πιο χαρακτηριστικές συνήθειες της καθημερινότητάς του, αλλά στην πραγματικότητα είναι το νέο πρόσωπο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για smokeless οικιακά τζάκια της εταιρείας Solo Stove!

Ο Snoop μάλιστα ενημέρωσε του fans του μέσα από ένα video που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram τη Δευτέρα. «Έχω μια ανακοίνωση: σταματάω το κάπνισμα. Ξέρω τι σκέφτεστε –  Snoop, το κάπνισμα είναι όλη σου η φάση. Όμως τέλειωσα μαζί του. Τέλειωσα με τον βήχα και τη μυρωδιά στα ρούχα μου. Αφήνω για πάντα τον καπνό. Solo Stove – αφαίρεσαν όλο τον καπνό. Έξυπνο».

Έτσι, όλοι οι fans του rapper εκεί έξω, που πίστεψαν ότι εκείνος μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, μπορούν τώρα να ησυχάσουν!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured