Ναταλία Πετρίτη

Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο εμβληματικός Boy George ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι στο Broadway στα πλαίσια της επικείμενης παραγωγής Moulin Rouge! The Musical. Έτσι, από τις 6 Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 12 Μαΐου του 2024, ο George πρόκειται να ερμηνεύσει τον ρόλο του Harold Zidler, για να συστηθεί ξανά στο θεατρόφιλο κοινό.

Ο χαρακτήρας του Harold Zidler δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη του club του Moulin Rouge. Συμπτωματικά, η τελευταία εμφάνιση του Boy George στο Broadway ήταν στην παράσταση Taboo, ενός ακόμη μιούζικαλ για νυχτερινό club.

Το Moulin Rouge! The Musical ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Alex Timbers, συνοδεύεται από ένα βιβλίο του John Logan και βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Baz Luhrmann από το 2001. Σε αυτό ακούγονται αγαπημένα pop hits όπως τα “Single Ladies”, “Every Breath You Take” και φυσικά το “Lady Marmalade”.

Νωρίτερα μέσα στο 2023, ο Boy George ολοκλήρωσε μια tour με τους Culture Club. Ο τελευταίος δίσκος τους κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο Life και ήταν το πρώτο studio LP τους μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured