Ναταλία Πετρίτη

Το Dance Me to the End of Love” του Leonard Cohen διασκεύασε σε πρόσφατη συναυλία του ο Bob Dylan, εκπλήσσοντας το κοινό που παρευρισκόταν στο venue εκείνη τη στιγμή. Ο εμβληματικός καλλιτέχνης παρουσίασε συγκεκριμένα τη διασκευή σε συναυλία του στο Montreal του Καναδά στις 29 Οκτωβρίου.

Το cover παρουσιάστηκε ζωντανά για πρώτη φορά από τον Dylan, ο οποίος το είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως στην ιστοσελίδα και το κανάλι του στο YouTube ως τμήμα της σειράς του από playlists με τίτλο Murder Most Foul. Δείτε πιο κάτω το fan-filmed υλικό που προέκυψε από την εμφάνισή του.

Στο τέλος της διασκευής, το κοινό στο Salle Wilfrid-Pelletier του Place des Arts χειροκροτούσε όρθιο τον Dylan, ο οποίος εμφανιζόταν στο venue στα πλαίσια της Rough and Rowdy Ways Tour. Η εν λόγω περιοδεία είναι η πρώτη του Dylan στον Καναδά από το 2017 και σε αυτή παρουσιάζει υλικό από τον τελευταίο του δίσκο, όπως και κλασικές επιτυχίες του και διασκευές.

Dylan και Cohen υπήρξαν φίλοι κατά τη διάρκεια της ζωής τους, εκφράζοντας ο ένας για τον άλλο τον θαυμασμό τους για το μουσικό τους έργο. Γνωρίστηκαν το 1966 στο Newport Folk Festival και εμφανίστηκαν μαζί αρκετές φορές, όπως στο Isle of Wight Festival το 1970 και στην εισαγωγή του Cohen στο Rock and Roll Hall of Fame το 2008.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured