Ναταλία Πετρίτη

Σε δηλώσεις σχετικά με την κοινή ηχογράφηση των Rolling Stones και του Paul McCartney προχώρησε πρόσφατα ο Keith Richards, αναφέροντας ότι αυτή τον έκανε να αισθάνεται «σαν τον παλιό καλό καιρό».

Ο McCartney παίζει μπάσο στο νέο κομμάτι των Stones με τίτλο Bite My Head Off”, το οποίο και περιλαμβάνεται στο ολόφρεσκο Hackney Diamonds.

Μιλώντας στον Matt Wilkinson στο Apple Music 1 για τη συνεργασία τους, ο Richards ανέφερε συγκεκριμένα: «Ένιωθα πως ήταν πια καιρός… Γνωρίζω τον Paul 60 χρόνια τώρα. Αν και εκείνος και ο John [Lennon] έκαναν μερικά backup vocals με εμάς στα ’60s. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε μαζί. Και στο τέλος, απλά είπα: «Σαν τον παλιό καλό καιρό!».».

Ο Richards τοποθετήθηκε σχετικά με τη συνεργασία των Stones με τον McCartney και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Telegraph: «Ο Paul έτοιχε να βρίσκεται στην πόλη… Και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε μακριά, ας είναι καλά η καρδιά του. Και, αν μπορείς να φέρεις ένα από τα Σκαθάρια να παίξει στο κομμάτι σου, ξέρεις, το κάνεις. Ο Paul είναι αξιαγάπητος όταν παίζεις μαζί του. Είμαστε φίλοι από πάντα».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Richards δήλωσε ότι και άλλα μέλη των Beatles, δηλαδή οι John Lennon και George Harrison, θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλά ως μέλη των Rolling Stones. Ο ίδιος εξήγησε τον συλλογισμό του: «Δεν πιστεύω ότι ο John Lennon θα είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα στο να ταιριάξει στους Stones, ούτε ο George, αν μπορεί να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο να συμβαίνει».

Ο ίδιος συνέχισε: «Ανήκαμε στην ίδια γενιά και όλοι μας αγαπούσαμε την ίδια μουσική. Όταν πρωτοακούσαμε Beatles, ανακουφιστήκαμε που υπάρχει άλλη μία μπάντα στην Αγγλία στο ίδιο μήκος κύματος με εμάς. Και μέσα σε μερικούς μήνες, αυτό το μήκος κύματος ήταν και το βασικό».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured