Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία νέας μουσικής tease-άρει η Britney Spears στα social media, με την πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της pop να μοιάζει έτοιμη να κατακτήσει εκ νέου τα charts.

Όλο αυτό, λίγο μόλις διάστημα μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου της memoir, The Woman In Me, που φιγουράρει στην κορυφή του Amazon.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram account της στις 29 Οκτωβρίου, στην οποία και αναφέρει στους fans της ότι εργάζεται αυτήν την περίοδο πάνω σε νέα μουσική και ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο single.

«Έγραψα ένα νέο κομμάτι», γράφει η ίδια, μοιράζοντας μια φωτογραφία της από το music video του κομματιού “Overprotected” από το 2001. Σύμφωνα με την ίδια λεζάντα, το κομμάτι θα ονομάζεται πιθανότητα “Hate You To Like Me”, αν και η Spears επιβεβαιώνει ότι δεν βρίσκεται σε beef με κανέναν.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Αν το κομμάτι πράγματι κυκλοφορήσει, θα έχουμε να κάνουμε με την πρώτη solo κυκλοφορία της Britney από τον Νοέμβριο του 2021, όταν και τερματίστηκε η 13χρονη κηδεμονία της από την πλευρά του πατέρα της. Η ίδια είχε κυκλοφορήσει εκείνο το διάστημα μια συνεργασία της με τον Elton John – μια re-imagined εκδοχή του κομματιού “Tiny Dancer” με τίτλο “Hold Me Closer” – και πρόσφατα συνεργάστηκε και με τον Will.i.am. στο κομμάτι “Mind Your Business”.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα μουσική της Britney Spears δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, η ίδια όμως προετοίμασε τους fans της πρόσφατα για την κυκλοφορία ενός δεύτερου τόμου των απομνημονευμάτων της μέσα στο 2024.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured