Ναταλία Πετρίτη

Το Stairway to Heaven” των θρυλικών Led Zeppelin ερμήνευσε ο Robert Plant για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, αποδεικνύοντας στο κοινό που τον απόλαυσε ότι άξιζε η πολυετής αναμονή για να «επισκεφθεί» ξανά ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της μπάντας του.  

Η ερμηνεία του Plant δόθηκε σε φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε ο Andy Taylor των Duran Duran για την οικονομική ενίσχυση του Cancer Awareness Trust. Υπενθυμίζεται ότι ο Taylor διαγνώστηκε πριν πέντε χρόνια με καρκίνο του προστάτη στο 4ο στάδιο.

Ο 75-χρονος Led Zeppelin frontman απέδειξε ότι οι ερμηνευτικές του δυνατότητες είναι οι ίδιες με αυτές που ήταν το 1971 – όταν και ερμήνευσε το κομμάτι για πρώτη φορά – , με αυτή του την ερμηνεία να είναι η πρώτη μετά το one-off reunion concert του συγκροτήματος το 2007.

Και παρά τα χρόνια που οι Zeppelin αποτελούν παρελθόν, ο Plant συνεχίζει ακάθεκτος να δημιουργεί μουσική. Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε πρόσφατα σε περιοδεία με τη συνεργάτιδά του, Alison Krauss, για την προώθηση του δίσκου τους από το 2022, Raise the Roof.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured