Ναταλία Πετρίτη

Με τη Miley Cyrus συνεργάστηκε για ακόμη μια φορά η θρυλική Dolly Parton, κυκλοφορώντας με τη δημοφιλέστατη βαφτιστήρα της μια νέα εκδοχή του επιτυχημένου single του 2013, Wrecking Ball”. Το κομμάτι-συνεργασία τους αποτελεί την τελευταία κυκλοφορία της Parton από το επικείμενο άλμπουμ της, Rockstar, το οποίο κυκλοφορεί επίσημα στις 17 Νοεμβρίου.

Parton και Cyrus είχαν προηγουμένως ερμηνεύσει ζωντανά το κομμάτι στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι-ρεβεγιόν της Miley το 2023, σε ένα εντυπωσιακό medley. Σε σχετικές τις δηλώσεις, η Parton είχε συγκρίνει την αντίδρασή της στην πρώτη ακρόαση του “Wrecking Ball” με αυτήν που είχε όταν άκουσε για πρώτη φορά το “I Will Always Love You” της Whitney Houston.

Η κυκλοφορία του Rockstar έρχεται μόλις έναν χρόνο μετά την εισαγωγή της Parton στο Rock and Roll Hall of Fame. Η ίδια είχε προσπαθήσει τότε να αρνηθεί την τιμητική διάκριση, αναφέροντας στους fans ότι δεν πίστευε πως τη δικαιούνταν λόγω διαφορετικού μουσικού ύφους. Η ίδια φαίνεται ωστόσο πως είναι μια πραγματική αστέρας του rock με τη νέα της δισκογραφική δουλειά, στην οποία και συμμετέχουν guests όπως οι Sheryl Crow, Mick Fleetwood και Sting. Στον ίδιο δίσκο συμμετέχουν οι Paul McCartney και Ringo Starr σε μια διασκευή του “Let It Be”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured