Ναταλία Πετρίτη

Ένα μουσείο για τον Ozzy Osbourne ετοιμάζει η σύζυγός του, Sharon Osbourne, το οποίο και θα βρίσκεται στην πόλη καταγωγής του, το Birmingham της Αγγλίας. Η Osbourne αποκάλυψε τα νέα στο τελευταίο επεισόδιο του The Osbournes Podcast, στο οποίο η ίδια και ο Ozzy συζητούνε με τα παιδιά τους Jack και Kelly.

Σύμφωνα με την Osbourne, το εν λόγω μουσείο θα διαθέτει ένα θεματικό καφέ για τον θρύλο της metal, ενώ θα προσφέρει μαθήματα μουσικής σε παιδιά.

Στο μουσείο θα εκτεθούν όλα τα βραβεία του Ozzy, τα ρούχα που φορούσε επί σκηνής καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, αφίσες ακόμη και από τις μέρες του στους Earth (τη μπάντα του πριν τους Black Sabbath) και άλλα memorabilia. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, το μουσείο θα είναι επίσης γεμάτο interactive εκθέματα.

Όσο η Sharon ετοιμάζει το μουσείο του Ozzy, ο ίδιος φαίνεται πως ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στο στούντιο. Κι αυτό μιας που ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να ηχογραφήσει ακόμη έναν δίσκο το 2024, προτού επιστρέψει στα συναυλιακά του καθήκοντα που είχαν μπει στον πάγο λόγω της κατάστασης της υγείας του. Έχοντας πλέον κάνει τις απαραίτητες εγχειρήσεις στην σπονδυλική του στήλη, ο Ozzy αναρρώνει και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επάνοδο.

Δείτε ένα clip από το Osbournes Podcast πιο κάτω.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured