Ναταλία Πετρίτη

Λίγες μόλις ώρες μετά το reunion του συγκροτήματος στα VMAs 2023, οι *NSYNC έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τους κομμάτι μετά από 20 χρόνια με τίτλο “Better Place”. Αυτό αποτελεί τμήμα του soundtrack της ταινίας Trolls Band Together και ένα μέρος του μπορείτε να ακούσετε στο φρέσκο της trailer πιο κάτω. Το πλήρες κομμάτι θα γίνει διαθέσιμο στις 29 Σεπτεμβρίου από την RCA Records.

Η τελευταία συνεργασία των *NSYNC κυκλοφόρησε το 2002, ενώ έκτοτε το συγκρότημα επανενώθηκε κυρίως για μια performance ως τμήμα του Video Vanguard Award του Justin Timberlake.

Στα VMAs της Τρίτης, οι *NSYNC παρουσίασαν την Taylor Swift για τη βράβευσή της στην κατηγορία Best Pop, με την ίδια να φαίνεται ενθουσιασμένη που τους έβλεπε όλους μαζί.

Στην ταινία Trolls Band Together πρωταγωνιστεί ο Timberlake, ενώ το voice cast περιλαμβάνει επίσης τους Anna Kendrick, Camila Cabello, Eric André, Amy Schumer, Troye Sivan, Daveed Diggs, Kid Cudi, Zosia Mamet, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, RuPaul Kenan Thompson, Anderson .Paak και πολλούς ακόμη.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured