Ναταλία Πετρίτη

Τη συμμετοχή των Paul McCartney, Lady Gaga, Stevie Wonder και πολλών ακόμη λαμπερών ονομάτων επιβεβαίωσαν οι Rolling Stones για τον νέο τους δίσκο, Hackney Diamonds. Σε αυτόν θα δούμε επίσης συμμετοχές των Elton John, Bill Wyman και του εκλιπόντα Charlie Watts. Τα νέα έγιναν γνωστά μαζί με την tracklist, του δίσκου, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Το Hackney Diamonds θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου από τη Geffen, ενώ θα είναι ο πρώτος studio full-length δίσκος από originals των Stones μετά το LP τους από το 2005, A Bigger Bang. Η Lady Gaga συμμετέχει με τα φωνητικά της στο “Sweet Sounds of Heaven”, μαζί με νότες του Stevie Wonder. Ο Charlie Watts παίζει επίσης drums στο “Mess It Up” και “Live by the Sword”, με το τελευταίο να ντύνεται και με το πιάνο του Elton John και το μπάσο του πρώην μέλους των Rolling Stones, Bill Wyman. Ο John συμμετέχει επίσης στο κομμάτι “Get Close”, όσο ο Paul McCartney παίζει μπάσο στο “Bite My Head Off”.

Νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, οι Rolling Stones έδωσαν στη δημοσιότητα το lead single με τίτλο “Angry”, στο video του οποίου πρωταγωνιστεί η Sydney Sweeney. Το Hackney Diamonds ηχογραφήθηκε στο Los Angeles, το Λονδίνο, τις Μπαχάμες και τη Νέα Υόρκη με παραγωγό τον Andrew Watt.

Hackney Diamonds:

01 Angry

02 Get Close

03 Depending on You

04 Bite My Head Off

05 Whole Wide World

06 Dreamy Skies

07 Mess It Up

08 Live By the Sword

09 Driving Me Too Hard

10 Tell Me Straight

11 Sweet Sounds of Heaven

12 Rolling Stone Blues

rolling-stones-hackney-diamonds

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured