Ναταλία Πετρίτη

Ένα βιβλίο με τους στίχους του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα βιβλιοπωλεία, αφού το έργο του θρυλικού καλλιτέχνη θα συγκεντρωθεί σε έναν τόμο για τους φανατικούς θαυμαστές του. Το βιβλίο Johnny Cash: The Life in Lyrics έρχεται τον Νοέμβριο από τη Voracious Books.

Ο μουσικός της country έγραψε κατά τη διάρκεια της ζωής του περισσότερα από 600 τραγούδια, ωστόσο στο βιβλίο θα δούμε συγκεντρωμένα τα 125 από αυτά. Το σχολιασμό τους έχει αναλάβει ο ιστορικός που ειδικεύεται στον Cash και το έργο του, Mark Stielper, όπως και ο γιος του Cash, John Carter Cash. Την έκδοση συμπληρώνουν φωτογραφίες του καλλιτέχνη, χειρόγραφες επιστολές του, lyrics sheets και αρκετό ακόμη υλικό.

Οι σκληρόδετες εκδόσεις του Johnny Cash: The Life in Lyrics θα πωλούνται για $55, ενώ η deluxe edition θα είναι διαθέσιμη στα $125. Σε αυτήν, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει μια ακυκλοφόρητη μέχρι σήμερα φωτογραφία του Cash από το 1975, τους χειρόγραφους στίχους του “Flesh and Blood” μαζί με ζωγραφιές, αλλά και ένα σημείωμα που προοριζόταν για την αγαπημένη σύζυγο του καλλιτέχνη, τη June Carter. Η ίδια κυκλοφορία θα προσφέρει και ένα access code για ένα ακυκλοφόρητο ηχητικό του Cash, στο οποίο ο ίδιος συζητά για τη δουλειά του.

Η τελευταία κυκλοφορία του Cash estate ήρθε το 2021 και αποτελούνταν από μια ηχογράφηση του Cash να διασκευάζει το “Don’t Think Twice It’s All Right” του Bob Dylan το μακρινό 1968.

johnny-cash-lyric-book-cover

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured