Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου με τίτλο Hackney Diamonds tease-αραν οι Rolling Stones που φαίνονται πια έτοιμοι να ανακοινώσουν την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους επιστροφή. «Μια νέα περίοδος για τους Stones ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου» σύμφωνα με το συγκρότημα, που έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος του κομματιού “Angry” σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα. Οι ίδιοι καλούσαν το κοινό τους να μπει στην επίσημη mailing list του συγκροτήματος για να μάθει περισσότερα. Ως προς το clip του “Angry”, αυτό έχει διάρκεια μόλις 16 δευτερολέπτων.

Το Hackney Diamonds θα είναι σύμφωνα με τους Stones ένας tribute δίσκος στον εκλιπόντα drummer τους Charlie Watts, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021. Την παραγωγή του ανέλαβε ο Andrew Watt και θα περιλαμβάνει συμμετοχές του ίδιου του Watts, του πρώην μπασίστα Bill Wyman και των θρυλικών μελών των Beatles, Paul McCartney και Ringo Starr.

Ο δίσκος θα είναι η πρώτη δουλειά των Rolling Stones με original υλικό μετά το A Bigger Bang του 2005. Το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει και το blues covers album Blue & Lonesome το 2016.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured