Έτοιμη για «στροφή» στον ήχο της είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Dua Lipa, σχεδιάζοντας -μετά τα disco vibes του τελευταίου της άλμπουμ, Future Nostalgia- το πέρασμα σε πιο ψυχεδελικά μονοπάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος που την βοηθά να κάνει αυτό το βήμα είναι ο Kevin Parker, frontman των Tame Impala.

Όπως αναφέρει ένα νέο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό The New York Times Style Magazine, το τρίτο στούντιο άλμπουμ της Lipa, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024, θα αντλεί έμπνευση από την «ψυχεδέλεια της εποχής του 1970», και όχι από την house και την disco,  που ενέπνευσαν τα hits του Future Nostalgia, όπως το "Don't Start Now" και το "Physical". Ο Parker φημολογείται ότι είναι ένας από τους μουσικούς της μικρής ομάδας συντελεστών με τους οποίους η Lipa συνεργάζεται στον επερχόμενο δίσκο.

Σύμφωνα με τους Times, η Lipa «επιβεβαίωσε» τη φήμη όταν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε «Δεν ξέρω για τι μιλάς» και γέλασε κοιτώντας αλλού. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η Lipa δεν ετοιμάζει πλήρη στροφή προς το psych rock. Το επόμενο άλμπουμ της θα παραμείνει pop γιατί δεν θέλει να ξενερώσει και να απογοητεύσει τους θαυμαστές της.

Τον Νοέμβριο του 2022, οι fans και των δύο μουσικών ανέλυσαν σε βάθος ένα photo dump της Lipa στο Instagram και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δούλευε με τον Parker. Σε μια φωτογραφία, η Lipa έπινε κρασί μπροστά από ένα κιγκλίδωμα που θυμίζει το σπίτι του Parker στο LA, ενώ μια άλλη περιείχε οθόνες όμοιες με εκείνες που διαθέτει το στούντιο ηχογράφησης του Parker. Επίσης παρατήρησαν πως τόσο ο μάνατζερ του Parker όσο και η σύζυγός του έκαναν like στις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Η Lipa έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό της για τη δουλειά του Parker. Το 2018 αποκάλυψε ότι ένα από τα όνειρά της ήταν να συνεργαστεί μαζί του. «Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα άλμπουμ με τον Kevin Parker των Tame Impala», είχε πει στο Copa90. Πέντε χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η Lipa έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα!

 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. Κεντρική φωτογραφία: φωτό Dua Lipa: Tyrell Hampton / φωτό Kevin Parker: Amy Price

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured