Απρόσμενη τροπή πήρε η συναυλία των Nickelback στο Maryland Heights του Μιζούρι την Πέμπτη 3 Αυγούστου, στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος στις ΗΠΑ.

Το live φαινόταν να εξελίσσεται χωρίς προβλήματα μέχρι που ο Chad Kroeger και η μπάντα του ξεκίνησαν το τραγούδι "Animals". Απογοητευμένος από την  φωνητική του απόδοση μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Kroeger σταμάτησε το συγκρότημα στη μέση του τραγουδιού για να ζητήσει συγγνώμη από το κοινό.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε. «Δεν μπορώ να κάτσω εδώ με έναν εντελώς γαμ*** κατεστραμμένο λαιμό και να προσπαθώ να τα βγάλω πέρα και να προσποιούμαι ότι δεν τρέχει τίποτα και να παίρνω τα γαμ*** λεφτά σας, γιατί αυτό θα ήταν τελείως λάθος. Δεν μου βγαίνει η γαμ*** φωνή».

Και συνέχισε: «Ο γιατρός μου έκανε μια ένεση πρεδνιζόνης στον γλουτό και όλοι σταυρώναμε τα δάχτυλά μας στα παρασκήνια ελπίζοντας ότι αυτό θα είχε αποτέλεσμα. Αλλά δεν μπορώ, με καλή συνείδηση, να στέκομαι εδώ και να τραγουδάω αυτά τα γαμ*** τραγούδια και να ραγίζει η φωνή μου και όλα να ακούγονται σαν σκατά. Με τρελαίνει.».

Σε εκείνο το σημείο, ο μπασίστας και αδελφός του Chad, o Mike, τον αγκάλιασε, ενώ ο κιθαρίστας Ryan Peake προσφέρθηκε χαριτολογώντας να τραγουδήσει για το υπόλοιπο της συναυλίας. Αυτό μάλλον ήταν αρκετό κίνητρο για τον Chad: 

«Fuck it, ας το ξαναρχίσουμε από την αρχή. Θα προσπαθήσω να σας δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.»

Έκτοτε, οι Nickelback έδωσαν άλλη μία συναυλία στο Μιλγουόκι, χωρίς εμφανή θέματα. Ωστόσο, τα φωνητικά προβλήματα του Kroeger εξακολουθούν να είναι ανησυχητικά, καθώς ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το 2015 για να αφαιρέσει μια κύστη στις φωνητικές του χορδές. 

Δείτε το στιγμιότυπο από τη συναυλία στο Maryland Heights παρακάτω:

 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured