Από το Michigan Lottery Amphitheatre στο Sterling Heights της πολιτείας του Michigan ξεκίνησε την Πέμπτη 3 Αυγούστου η μεγάλη περιοδεία των Queens of the Stone Age στις Η.Π.Α.

Pixel

Με τίτλο “The End Is Nero Tour”, η περιοδεία είναι χωρισμένη σε δύο χρονικές περιόδους,  με την πρώτη να διαρκεί μέχρι τις 19 Αυγούστου και τη δεύτερη να ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρώνεται στις 8 Οκτωβρίου στο Aftershock festival του Sacramento στην Καλιφόρνια.

Ο frontman των QOTSA Josh Homme είχε πρόσφατα δηλώσει πως τον απογοητεύει πολύ όταν στις συναυλίες οι μπάντες δεν παίζουν τα μεγάλα τους hits, οπότε καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το ότι η συναυλία ξεκίνησε με το πιο γνωστό ίσως κομμάτι του γκρουπ, το “No One Knows”.

Το setlist περιλάμβανε τέσσερα κομμάτια συνολικά από το τελευταίο άλμπουμ των QOTSA, In Times New Roman…, και πολλά αγαπημένα, μεταξύ των οποίων “My God Is the Sun”, “Little Sister”, και “Go With the Flow.” Προς το τέλος του set, ο Homme αφιέρωσε το “God Is in the Radio” στον εκλιπόντα Mark Lanegan.

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τη συναυλία, καθώς και τη setlist.

Setlist:
No One Knows
Do It Again
Smooth Sailing
My God Is the Sun
Carnavoyeur
The Way You Used to Do
If I Had a Tail
Negative Space
Paper Machete
The Evil Has Landed
Better Living Through Chemistry
I Sat by the Ocean
Time & Place
Little Sister
Make It Wit Chu
God Is in the Radio (Dedicated to Mark Lanegan)
Go With the Flow
A Song for the Dead

 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. Κεντρική φωτογραφία: 313 Presents/Mirak Habbiyyieh

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured