Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου live δίσκου με τίτλο Sunset 666 ανακοίνωσαν οι Jesus & Mary Chain, ο οποίος και ηχογραφήθηκε το 2018 όταν εκείνοι άνοιγαν για τους Nine Inch Nails στο Hollywood Palladium. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου από τη Fuzz Club, ενώ περιλαμβάνει και μια version του “Sometimes Always” με την πάλαι ποτέ τραγουδίστρια των Belle & Sebastian, Isobel Campbell, στα φωνητικά. Αυτήν μπορείτε να την ακούσετε πιο κάτω.

Τα shows στο Hollywood Palladium από τα οποία προέκυψε το Sunset 666  ανέτρεχαν στη δισκογραφία των Σκωτσέζων alt-rockers από το Psychocandy του 1985, μέχρι τον μεγάλο comeback δίσκο τους του 2017, Damage and Joy. Τα πρώτα 12 tracks καλύπτουν ολόκληρο το set των Jesus and Mary Chain της 15ης Δεκεμβρίου του 2018, ενώ τα επόμενα ηχογραφήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πέρα από το “Sometimes Always”, η Campbell εμφανίζεται ως guest και στο “Black and Blues” ως fill-in για την Sky Ferreira. Ο δίσκος θα γίνει διαθέσιμος σε digital εκδοχή, CD και διάφορα vinyl formats. Δείτε το artwork και την tracklist πιο κάτω.

Στη live εκδοχή του Stoned & Dethroned cut, “Sometimes Always”, η Campbell παίρνει τη θέση της Hope Sandoval των Mazzy Star, η οποία και έδωσε το 1994 τη φωνή της στο original.

Sunset 666 Artwork: j

Sunset 666 Tracklist:

 1. Just Like Honey *
 2. Sometimes Always (feat. Isobel Campbell) *
 3. Black and Blues (feat. Isobel Campbell) *
 4. Amputation *
 5. All Things Pass *
 6. Some Candy Talking *
 7. Head On *
 8. The Living End *
 9. Cracking Up *
 10. Teenage Lust *
 11. I Hate Rock ‘N’ Roll *
 12. Reverence *
 13. Blues from a Gun ^
 14. Far Gone and Out ^
 15. Between Planets ^
 16. Halfway to Crazy ^
 17. In a Hole ^

 

* = Recorded on December 15th, 2018

^ = Recorded on December 11th, 2018

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured