Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της με τίτλο Guts ανακοίνωσε η Olivia Rodrigo, του follow-up δηλαδή για το ντεμπούτο LP της από το 2021, Sour. Η κυκλοφορία του δίσκου θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου από τη Geffen, ενώ το πρώτο single του με τίτλο “Vampire” θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου.

Το “Vampire” γράφτηκε από τη Rodrigo μαζί με τον Daniel Nigro, συνεργάτη της και στο ντεμπούτο της. «Αισθάνομαι σαν να μεγάλωσα 10 χρόνια μεταξύ των 18 και των 20 μου χρόνων – ήταν μια τόσο έντονη περίοδος awkwardness και αλλαγής. Νομίζω πως είναι ένα φυσικό κομμάτι του να μεγαλώνεις, και ελπίζω όλο αυτό να φαίνεται στον δίσκο», δήλωσε η Rodrigo.

Το 2022, η Rodrigo κέρδισε στα Grammy Awards στην κατηγορία Best New Artist, Best Pop Vocal Album, αλλά και Best Pop Solo Performance. Μετά τις σημαντικές αυτές νίκες, πέρασε ολόκληρη τη χρονιά σε tour, μιλώντας παράλληλα στο κοινό της για το δικαίωμα στις αμβλώσεις με αφορμή την ανατροπή του Roe v. Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Η ίδια ερμήνευσε την ίδια χρονιά τα “Deja Vu” και “Uptown Girl” μαζί με τον Billy Joel, παρουσίασε την Alanis Morissette στην εισαγωγή της στο Καναδικό Songwriters Hall of Fame, τραγούδησε το “Torn” μαζί με τη Natalie Imbruglia, αλλά και το “You’re So Vain” για την εισαγωγή της Carly Simon στο Rock & Roll Hall of Fame.

o

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured