Ναταλία Πετρίτη

Για την διάγνωσή του με καρκίνο την περασμένη μόλις χρονιά μίλησε για πρώτη φορά ο Josh Homme των Queens of the Stone Age, ο οποίος και έδωσε συνέντευξη στο Revolver και τον Steve Appleford. Χωρίς ο ίδιος να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την περιπέτειά του, ο καλλιτέχνης ανέφερε πως ο καρκίνος αφαιρέθηκε επιτυχώς έπειτα από εγχείρηση.

«Δεν λέω ότι δεν μπορεί να χειροτερέψει. Ποτέ δεν το λέω αυτό και δεν θα το σύστηνα. Όμως λέω ότι μπορεί να γίνει καλύτερα. Ο καρκίνος είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα σε μια ενδιαφέρουσα περίοδο, ξέρεις. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που θα το ξεπεράσω και θα κοιτάζω πίσω σε κάτι απίστευτα σκατένιο – το οποίο θα με έχει κάνει όμως καλύτερο. Είμαι cool με αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Και πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θέλω να τα κάνω», δήλωσε ο Homme.

Η «ενδιαφέρουσα» αυτή περίοδο στην οποία αναφέρεται ο Homme δεν είναι άλλη από αυτήν στην οποία έχασε τον στενό φίλο του, Mark Lanegan, όπως και τον Taylor Hawkins, όσο η ο ίδιος βρισκόταν σε μεγάλη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Brody Dalle, σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. Ο ίδιος τοποθετήθηκε και για το εν λόγω ζήτημα στη συνέντευξη, αναφέροντας: «Δεν θα μιλούσα ποτέ άσχημα για τη μητέρα των παιδιών μου. Και δεν θα αναφερθώ στα παιδιά μου».

Ο νέος δίσκος των Queens of the Stone, In Times New Roman…, θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured