Ναταλία Πετρίτη

Μετά το πολυαναμενόμενο reunion τους το 2021, οι Darkside συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τους θαυμαστές τους, αυτή τη φορά με την κυκλοφορία ενός νέου EP με τίτλο Live at Spiral House. Αυτός θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 9 Ιουνίου, με την ανακοίνωση-έκπληξη να έρχεται μαζί με ένα mini-doc για τα εν λόγω sessions.

Η seven-track κυκλοφορία του Live at Spiral House αποτελεί το σύνολο μερικών jams των Nicolas Jaar και Dave Harrington — μαζί με τον drummer και μακροχρόνιο συνεργάτη τους, Tlacael Esparza — ηχογραφημένων στο Spiral House studio του Los Angeles το περασμένο καλοκαίρι.

«Όταν αποφασίσαμε να επανασυνδέσουμε τη μπάντα μαζί με τον Tlac, ξέραμε ότι χρειαζόμασταν έναν χώρο όπου θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε όσα εννοούσαμε να κάνουμε», αναφέρει ο Jaar σε σχετικό press release. «Μετά από δύο μήνες προβών, ξεκινήσαμε να καλούμε φίλους και την οικογένειά μας στον χώρο και πολλές από αυτές τις ηχογραφήσεις μοιράζονται το fun και cozy πνεύμα εκείνης της περιόδου».

Ο Harrington προσθέτει: «Μάλλον έπαιξα κάθε riff του Jerry Garcia που γνωρίζω με κάθε πιθανό τρόπο στο Spiral House. Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο καλά ακούγεται το China Cat Sunflower στο “Narrow Road!”».

Δείτε πιο κάτω το mini-doc που συνοδεύει τον δίσκο, όπως και το cover art και την tracklist του.

Live at Spiral House EP Artwork:

darkside live at spiral house ep electronic music news listen stream Live at Spiral House EP Tracklist:

  1. Liberty Bell
  2. Golden Arrow / The Limit
  3. Freak, Go Home
  4. Dream (Interlude)
  5. Heart Jam
  6. Question is to see it all
  7. Lero

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured