Χθες Πέμπτη 1 Ιουνίου άνοιξαν επισήμως οι πύλες του Parc del Forum της Βαρκελώνης για το Primavera Sound Barcelona, το οποίο θα ολοκληρωθεί το ξημέρωμα της Κυριακής 4 Ιουνίου και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη Μαδρίτη, από 8 έως 10 Ιουνίου, με το ίδιο ακριβώς line-up. Μεταξύ των δεκάδων ονομάτων που θα εμφανιστούν live στις πολλές σκηνές του φεστιβάλ είναι και τεράστια ονόματα, όπως οι Blur, ο Kendrick Lamar, οι Depeche Mode, οι Pet Shop Boys, η Rosalía (την οποία αναμένουμε κι εμείς φέτος στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos) και πολλοί πολλοί άλλοι.

Τα νέα φέτος είναι πως το φεστιβάλ (τόσο της Βαρκελώνης όσο και της Μαδρίτης) θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live stream, σε συνεργασία με το Amazon Music κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και εμείς που δεν βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη, τόσο live performances, όσο και συνεντεύξεις, στιγμιότυπα από τα παρασκήνια κ.α. 

Συντονιστείτε με ένα κλικ εδώ

 

Το Avopolis Music Network θα βρεθεί στη Βαρκελώνη 1-3 Ιουνίου για το Primavera Sound Festival 2023. Μείνετε συντονισμένοι για αναλυτικά reviews, φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από το αγαπημένο ευρωπαϊκό φεστιβάλ.

ps2023-poster

 

Διαβάστε επίσης: 
15 acts του Primavera Sound 2023 που θέλουμε να δούμε και στα μέρη μας 
Primavera Sound Festival: Η ιστορία του αγαπημένου φεστιβάλ του ευρωπαϊκού νότου

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured