Ναταλία Πετρίτη

Σε ένα charity single για την Ουκρανία με τίτλο “United Strike Back” συνεργάστηκαν οι Ουκρανοί punk rockers, Gogol Bordello, μαζί με τον πάλαι ποτέ lead singer των Dead Kennedys, Jello Biafra.

Pixel

Στο ίδιο κομμάτι συμμετείχαν μάλιστα και ο Tre Cool των Green Day, ο Joe Lally των Fugazi, όπως και ο Monte Pittman των Ministry. Μαζί τους βρέθηκαν ο Roger Miret των Agnostic Front, η Oleksandra “Sasha” Zaritska των Kazka, όπως και ο Puzzled Panther.

Στα vocals του κομματιού ξεχωρίζει ο Eugene Hütz μαζί με τους Biafra, Sasha, Miret και Puzzled Panther: “That’s the way your palace crumbles/ That’s the way house of cards tumbles”, τραγουδούν στο ρεφραίν, για να συνεχίσουν με τους στίχους “That’s the way dictator story ends/ As we stand with brothers sisters/ And lovers and our friends”.

«Το punk και το hardcore είναι πάντα εκεί για να δείξουν υποστήριξη σε έναν φίλο που το έχει ανάγκη. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα ολόκληρο έθνος», ανέφερε ο Hütz σε σχετικές δηλώσεις. «Εδώ, ζωντανοί θρύλοι του punk και του hardcore που πάντα σήμαιναν πολλά για μένα, μαζεύτηκαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους στους Ουκρανούς μαχητές για την ελευθερία».

Όλα τα έσοδα από το “United Strike Back” θα διατεθούν στο Kind Deeds, μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τραυματισμένους στρατιώτες από την Ουκρανία, παρέχοντάς τους προσθετικά μέλη και αποκατάσταση.

Ακούστε το κομμάτι εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured