Ναταλία Πετρίτη

Το νέο του track με τίτλο “Dogtooth” από το expanded edition του Call Me If You Get Lost έδωσε στη δημοσιότητα ο Tyler, The Creator, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Το original Call Me If You Get Lost κυκλοφόρησε το 2021 και αποτελεί τον 6ο και πιο πρόσφατο δίσκο του καλλιτέχνη, που αποφάσισε να τον κυκλοφορήσει και σε μια deluxe εκδοχή. Τιτλοφορούμενη Call Me If You Get Lost: The Estate Sale, η expanded version θα περιλαμβάνει κομμάτια που δεν κατάφεραν να μπουν στη βασική κυκλοφορία και θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία μέσα από το Twitter στις 27 Μαρτίου, ο Tyler εξήγησε ότι είχε «πολλά κομμάτια» που είχαν «ξεμείνει» από το LP. «Μερικά από αυτά τα κομμάτια τα αγαπώ πολύ και ήξερα ότι δεν θα έβλεπαν το φως της μέρας, γι΄ αυτί και αποφάσισα να βγάλω μερικά», δήλωσε ο ίδιος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης από την California μοιράστηκε τότε το official cover artwork του The Estate Sale, όπως και το πρώτο cut του δίσκου, το “Dogtooth”. Δείτε εδώ το self-directed official music video αυτού:

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πόσα επιπλέον κομμάτια θα περιέχονται στο deluxe edition του Call Me If You Get Lost, ωστόσο αυτό είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order σε τριπλό μπλε βινύλιο και CD από το official website του Tyler.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured