Ναταλία Πετρίτη

Με ένα νέο κομμάτι θα συμμετάσχουν οι Black Keys σε επικείμενο blues compilation, μαρκάροντας την επιστροφή τους στις νέες κυκλοφορίες.

Το Τell Everybody! (21st Century Juke Joint Blues from Easy Eye Sound), όπως και θα ονομάζεται ο δίσκος, θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρεία του Dan Auerbach, Easy Eye Sound, στις 11 Αυγούστου.

Ο δίσκος, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ABC, «εξετάζει το ποικιλόμορφο blues spectrum και αποτελεί έναν φόρο τιμής στους μουσικούς που κουβάλησαν την Αμερικανική παράδοση στον νέο αιώνα και έπειτα».

Το κομμάτι με το οποίο συμμετέχουν οι Black Keys σε αυτόν ονομάζεται "No Lovin'", ενώ στον δίσκο θα υπάρχει και ένα νέο solo κομμάτι του Auerbach και ένα guest spot του Joe Walsh.

Για την ώρα, ακούστε το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου, δια χειρός Robert Finley.

Οι Black Keys έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν έναν blues covers δίσκο, το Delta Kream του 2021. Στη συνέχεια ακολούθησε ο τελευταίος τους δίσκος με original μουσική, το Dropout Boogie του 2022.

Οι Black Keys αναμένεται να επιστρέψουν στο Rockwave Festival 2023 για να κάνουν το καλοκαίρι μας πιο groovy από ποτέ και να μας παρασύρουν με την αστείρευτή ενέργεια τους.

ROCKWAVE FESTIVAL

THE BLACK KEYS

8 Ιουλίου 2023

TerraVibe

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!

Τιμές Εισιτηρίων

(στις τιμές εισιτηρίων περιλαμβάνεται το κόστος της υπηρεσίας διαχείρισης εισιτηρίων)

 

Γενική Είσοδος

Φάση 1: 49,50 ευρώ

Φάση 2: 55 ευρώ

Ταμείο: 60 ευρώ

Golden Standing

99 ευρώ

VIP (A & B)

99 ευρώ

Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured