Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Eucalyptus” κυκλοφόρησαν οι National, το οποίο και αποτελεί το τρίτο δείγμα από τον επικείμενο δίσκο τους, First Two Pages Of Frankenstein, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου από την 4AD. Σε αυτόν, το συγκρότημα συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Phoebe Bridgers και Sufjan Stevens.

Σύμφωνα με το σχετικό press release, ο Bryce Dessner έστειλε το κομμάτι στον Matt Berninger πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας στη συνέχεια τους στίχους, αφού θυμήθηκε την ύπαρξή του. Ο ίδιος του ζήτησε να παίξει το κομμάτι κατά τη διάρκεια ενός soundcheck πριν από εμφάνιση του συγκροτήματος στο Capitol Theatre την περασμένη χρονιά.

«Κάναμε πρόβα δύο φορές, χωρίς να έχουμε καν demo και το παίξαμε στο κοινό εκείνη τη βραδιά, και ό,τι ακούτε στον δίσκο ηχογραφήθηκε εν μέρει κατά τη διάρκεια εκείνης της εμφάνισης», δήλωσε ο Berninger. «Έχει αυτό το ωμό, άμεσο συναίσθημα, και έβγαζε νόημα να αφήσουμε τις τραχιές πλευρές του χωρίς να τις τελειοποιήσουμε».

Σύμφωνα με το συγκρότημα, το “Eucalyptus” περιγράφει τα συναισθήματα ενός ζευγαριού που μοιράζει τα προσωπικά του αντικείμενα έπειτα από τον χωρισμό του

Ακούστε το εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured