Ναταλία Πετρίτη

Το πρώτο απόσπασμα της επανηχογράφησης του Dark Side Of The Moon έδωσε στη δημοσιότητα ο Roger Waters, το οποίο και συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής την 1η Μαρτίου.

Ο Waters μοιράστηκε με το κοινό ένα clip 52 δευτερολέπτων στο YouTube, στο οποίο και φαίνεται να ακούει απόσπασμα από το reworked “Us and Them” όσο ο ίδιος βρίσκεται στο studio. Ο Waters συνόδευσε το clip με μία δήλωσή του στο description, στην οποία και παραδέχεται ότι: «Δεν πρόκειται για μια αντικατάσταση του αυθεντικού, προφανώς, είναι αναντικατάστατο».

Δείτε το clip εδώ.

Ο ίδιος σημειώνει στη δήλωσή του ότι ο δίσκος αυτός κάνει τα μέλη του πάλαι ποτέ συγκροτήματός του και τον ίδιο να είναι δικαίως περήφανοι, ενώ πρόσθεσε ότι η επανηχογράφηση είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξεταστεί το πολιτικό και συναισθηματικό μήνυμα ολόκληρου του δίσκου.

Ο Waters ενημέρωσε επίσης ότι βρίσκεται στη διαδικασία της ολοκλήρωσης του τελικού mix.

Πριν από λίγο καιρό, ο Waters είχε αναφερθεί στην επανηχογράφηση του Dark Side Of The Moon ως μια κίνηση που πραγματοποιείται επειδή «πολύς κόσμο δεν καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται και τι έλεγε τότε».

Τον Ιανουάριο, οι Pink Floyd ανακοίνωσαν ένα 50th anniversary reissue του Dark Side Of The Moon, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου. Το reissue θα περιλαμβάνει και ένα live recording από τη συναυλία του συγκροτήματος στο Wembley το 1974.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured