Ναταλία Πετρίτη

The Weeknd και Jenna Ortega πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν μαζί σε μια νέα ταινία, το σενάριο της οποίας συνυπογράφει ο δημοφιλής τραγουδιστής. Ο Abel “The Weeknd” Tesfaye αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά σε κινηματογραφικό ρόλο ως ηθοποιός, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα λεπτομέρειες ως προς τον τίτλο της ταινίας και το περιεχόμενό της. Το σίγουρο είναι ότι η Jenna Ortega του Wednesday, όπως και ο ανερχόμενος Barry Keoghan του Banshees of Inisherin θα βρεθούν στο πλευρό του, σε μια παραγωγή που ήδη μας κινεί το ενδιαφέρον.

Το project θα σκηνοθετήσει ο Trey Edward Shults (Waves) σε σενάριο που συνυπογράφει με τον Weeknd και Reza Fahim, οι οποίοι είναι επίσης παραγωγοί της ταινίας. Shultz και Ortega είναι επίσης οι executive producers της ταινίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, Shults και The Weeknd εργάζονται εδώ και μήνες πάνω στο project, με τους Ortega και Keoghan να δήλωσαν συμμετοχή στην ταινία αφού διάβασαν ένα σενάριο «που τους συντάραξε».

Ο Weeknd πριν από την ταινία θα έχει ήδη πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως τηλεοπτικός ηθοποιός στη σειρά του HBO, The Idol, την οποία συνυπογράφει ο δημιουργός του Euphoria, Sam Levinson, μαζί με τον Fahim. Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε το 2019 στο Uncut Gems.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured