Ναταλία Πετρίτη

Οκτώ χρόνια χρειάστηκε για να επιστρέψει στο project του Youth Lagoon ο Trevor Powers, ο οποίος και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ολοκαίνουριο δίσκο, Heaven Is a Junkyard. Σε αυτόν, πρώτο single είναι το “Idaho Alien”, με τον δίσκο να αναμένεται για τις 9 Ιουνίου από την Fat Possum.

Ο μουσικός είχε υποσχεθεί πως θα κυκλοφορούσε τρεις δίσκους ως Youth Lagoon, προτού αποσυρθεί από το moniker το 2016. Η επιστροφή του συντελέστηκε έπειτα από την επιβίωσή του από μια περιπέτεια με ναρκωτικά που παραλίγο να του στερήσουν τη δυνατότητα ομιλίας.

Σε συμπαραγωγή του Rodaidh McDonald, το Heaven Is a Junkyard, βρίσκει τον Youth Lagoon να μιλά για τους ανθρώπους της ζωής του, κάνοντας παράλληλα δηλώσεις για διάφορα από τα ζητήματα που τον απασχολούν σε αυτή.

Το “Idaho Alien” συνδυάζει τους γνώριμους ηλεκτρονικούς ήχους του Youth Lagoon από το παρελθόν με περισσότερο παραδοσιακό πιάνο.

Ο τελευταίος δίσκος του Youth Lagoon ήταν το Savage Hills Ballroom του 2015, ενώ ο Powers έχει έκτοτε κυκλοφορήσει solo δουλειές ως Capricorn και Mulberry Violence.

Heaven Is a Junkyard Artwork:

youth-lagoon-heaven-is-a-junkyard-artwork

Heaven Is a Junkyard Tracklist:

  1. Rabbit
  2. Idaho Alien
  3. Prizefighter
  4. The Sling
  5. Lux Radio Theatre
  6. Deep Red Sea
  7. Trapeze Artist
  8. Mercury
  9. Little Devil From the Country
  10. Helicopter Toy

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured