Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single με τίτλο “Over” κυκλοφόρησαν μόλις οι Chvrches, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω. Το εν λόγω κομμάτι, το οποίο είχαν tease-άρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αποτελεί το πρώτο καινούριο από το συγκρότημα εδώ και έναν χρόνο.

Δημοσιεύοντας τα lyrics του κομματιού, οι Chvrches έκαναν τότε λόγο για μια «μικρή αναστολή από τους τρόμους που τους προκάλεσε το CHV4 [ο τέταρτος δίσκος τους από το 2021, Screen Violence]», προσθέτοντας ότι είχαν τελειώσει το κομμάτι το οποίο δεν έβλεπαν την ώρα να μοιραστούν με το κοινό.

Μιλώντας για αυτό, το trio από τη Σκωτία ανέφερε ότι το “Over” είναι ένα κομμάτι που γράφτηκε με τον Oscar Holter, έναν παραγωγό που σέβεται και εκτιμά πολύ. «Υπό κανονικές συνθήκες, συλλέγουμε κομμάτια που έχουμε γράψει σε διάστημα μηνών (ή και χρόνων!), μέχρι να έχουμε υλικό για έναν δίσκο, όμως αυτή τη φορά απλά θέλαμε να κυκλοφορήσουμε κάτι που μας γέμιζε ενθουσιασμό και να δώσουμε κάτι στους fans μας για να σημειωθεί το τέλος της Screen Violence era και η αρχή για οτιδήποτε άλλο στο κεφάλαιο των CHVRCHES».

Ο Oscar Holter έχει εργαστεί στο παρελθόν με τους Charli XCX, BTS και Coldplay, τους οποίους οι Chvrches θα συνοδεύσουν ως support σε εννέα stadium shows στη Βραζιλία τον επόμενο μήνα.

Ακούστε το “Over”:   

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured