Ναταλία Πετρίτη

Το τελευταίο preview του ολοκαίνουριου δίσκου τους, Food For Worms, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Shame μέσα από το single τους, “Adderall”.

Ο τρίτος δίσκος της δημοφιλούς μπάντας θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου μέσα από τη Dead Oceans και μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει τα προηγούμενα κομμάτια, “Fingers Of Steel” και “Six Pack”.

Μιλώντας για το “Adderall”, ο frontman του συγκροτήματος, Charlie Steen, δήλωσε: «Το “Adderall” αποτελεί την παρακολούθηση ενός ανθρώπου που στηρίζεται στα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Αυτά τα χάπια διαφοροποιούν την διανοητική και φυσική κατάσταση αυτών των ανθρώπων και αλλάζουν τη συμπεριφορά τους, έχει να κάνει με το πώς τους επηρεάζει εκείνους και όσους έχουν δίπλα τους».

«Είναι ένα κομμάτι συμπόνοιας, εκνευρισμού και αποδοχής των πραγμάτων. Είναι η αποδοχή του ότι καμιά φορά η βοήθεια και η αγάπη σου δεν μπορούν να θεραπεύσουν τους γύρω σου, όσο κι αν σε εξοργίζει αυτό, και ότι δεν θα σταματήσεις να προσπαθείς να βοηθήσεις».

Ακούστε το “Adderall” εδώ:

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του συγκροτήματος στο ΝΜΕ, στο track κάνει ένα hidden cameo η Phoebe Bridgers, η οποία είναι labelmate τους στην Dead Oceans. Η ίδια συμμετείχε στα backing vocals του κομματιού, χωρίς ωστόσο να ακούγεται χαρακτηριστικά, όταν κατά τύχη ηχογραφούσαν μουσική στο ίδιο studio. Ο Josh των Shame έπαιξε ταμπούρλο σε ένα δικό της κομμάτι ως αντάλλαγμα.

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured