Ναταλία Πετρίτη

Με τη συνδρομή του Paul McCartney και του Ringo Starr φαίνεται πως ηχογραφούν οι Rolling Stones τον νέο τους δίσκο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Variety.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο McCartney ηχογράφησε σε πρόσφατα sessions τους στο Los Angeles τμήματα του μπάσου που θα ακούγεται στον δίσκο, ενώ ο Ringo Starr αναμένεται επίσης να συμμετέχει και αυτός στον δίσκο του συγκροτήματος, δια χειρός του βραβευμένου με Grammy παραγωγού, Andrew Watt.

Μέχρι στιγμής καμία άλλη πληροφορία σχετικά με το LP δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο ο Mick Jagger δήλωνε το 2021 στους Los Angeles Times ότι οι Stones «έχουν έτοιμα πολλά κομμάτια». Ο ίδιος είχε αναφέρει τότε ότι θα επέστρεφαν στις ηχογραφήσεις μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους. Στην ίδια συνέντευξη, ο Keith Richards είχε δηλώσει ότι ο εκλιπών drummer του συγκροτήματος, Charlie Watts, είχε ήδη ηχογραφήσει τα δικά του μέρη για τον δίσκο.

Τα μέλη των Beatles έχουν συνεργαστεί μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις με τους Stones, με τον McCartney και τον John Lennon να έχουν ηχογραφήσει τα backing vocals στο single του 1963 “We Love You”. Ο Brian Jones έπαιξε επίσης σαξόφωνο στο B-side των Beatles, “You Know My Name (Look Up the Number)”, που κυκλοφόρησε το 1970, ενώ ο Lennon και η Yoko Ono έπαιξαν σε ένα one-off supergroup μαζί με τον Richards για το TV special του 1968, The Rolling Stones’ Rock and Roll Circus.

Ο τελευταίος δίσκος των Stones ήταν το blues covers album του 2016, Blue & Lonesome. Ωστόσο, δεν έχουν κυκλοφορήσει κάποιο full-length δίσκο με original υλικό από το A Bigger Bang του 2005.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured