View More

Έναν νέο δίσκο με τίτλο “Without Music The World Dies” ηχογράφησε ο Morrissey

Και ψάχνει δισκογραφική ή ιδιώτες επενδυτές για να τον κυκλοφορήσει

Ναταλία Πετρίτη
Ναταλία Πετρίτη

Την ηχογράφηση ενός νέου δίσκου με τίτλο Without Music The World Dies επιβεβαίωσε ο Morrissey, ο οποίος μοιράστηκε και την tracklist αυτού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ο καλλιτέχνης αναζητά αυτήν την περίοδο δισκογραφική ή ιδιώτες επενδυτές για να κυκλοφορήσει ο δίσκος, ο οποίος και ηχογραφήθηκε στα La Fabrique Studios στο St-Remy της Γαλλίας, παραγωγή του επί χρόνια συνεργάτη του, Joe Chiccarelli.

Στο blog post όπου έγινε η παράθεση των παραπάνω πληροφοριών για τον δίσκο, ο Morrissey παρέθεσε και ένα quote του co-writer, Jesse Tobias, ο οποίος περιέγραψε τον δίσκο ως «αστραπή».

Και όσο ο Morrissey αναζητά τρόπους να κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος, ο προηγούμενος, το Bonfire Of Teenagers, παραμένει ακόμη ακυκλοφόρητος, με την Capitol Records Los Angeles να μην λέει να τον δώσει στη δημοσιότητα όπως και επρόκειτο να κάνει (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του καλλιτέχνη).

Μέχρι να έχουμε νεότερα, δείτε πιο κάτω την tracklist του Without Music The World Dies.

  1. ‘The Night Pop Dropped’
  2. ‘Zoom Zoom The Little Boy’
  3. ‘Boulevard’
  4. ‘Headache’
  5. ‘Without Music the World Dies’
  6. ‘Suspicious Minds’
  7. ‘Notre-Dame’
  8. ‘Many Icebergs Ago’
  9. ‘Happy New Tears’
  10. ‘The Monsters of Pig Alley’


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία της, έχοντας διαγνωσθεί προ ολίγων μηνών με το σύνδρομο Stiff Person

Ακούστε το “Medicine”, από τον δέκατο δίσκο του Clark με τίτλο Sus Dog

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, μεταξύ άλλων, κριντζάρει με το "influencing" που παράγουν οι Έλληνες πολιτικοί στο Tik Tok.

Ο Δημήτρης Λιλής ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες και τις παρουσιάζει μέσω podcast, Spotify playlist και YouTube videos. Πατήστε play.

Λίγο πριν την πρώτη τους, πολυαναμενόμενη εμφάνιση στην Ελλάδα την Πέμπτη 1 Ιουνίου, οι Lewis Maynard και Florence Shaw μιλάνε στο Avopolis για το «ευτυχές ατύχημα» που τους έφερε στο μουσικό προσκήνιο ως μία από τις πιο ελπιδοφόρες και ουσιαστικές περιπτώσεις της νέας UK post-punk σκηνής. 

Top