Ναταλία Πετρίτη

Το δεύτερο single το πολυαναμενέμενου νέου δίσκου τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι Everything But The Girl, το οποίο και τιτλοφορείται “Caution To The Wind”. Το νέο αυτό κομμάτι θα περιλαμβάνεται στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά εδώ και δύο δεκαετίες, το Fuse, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου από τις Buzzin’ Fly/Virgin.

Το indie-electronica duo της τραγουδίστριας Tracey Thorn και του πολύ-οργανίστα Ben Watt κυκλοφόρησε 10 δίσκους προτού διαλυθεί το 2000, με τον τελευταίο να είναι το Temperamental του 1999.

Μιλώντας στο ΝΜΕ για τον νέο δίσκο, η Thorn δήλωσε πως «δεν πρόκειται για έναν πανδημικό ή lockdown δίσκο, αλλά για μια κυκλοφορία που απλά έπρεπε να συμβεί μετά από 23 χρόνια». Ο Watt με τη σειρά του δήλωσε πως «δεν έχουν υπάρξει ποτέ μια νοσταλγική μπάντα», αναφέροντας ότι πάντα θέλουν να κάνουν καινούρια πράγματα και να πηγαίνουν κόντρα στο mainstream.

«Θέλαμε να επιστρέψουμε με κάτι που ακούγεται μοντέρνο», πρόσθεσε ο ίδιος. «Δεν βγήκαμε εκεί έξω με την κληρονομιά μας ή κάνοντας best of tours ή παίζοντας σε αρένες. Απλά θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα δείγμα μουσικής που θα ακουγόταν όμορφα το 2023. Αυτό ήταν το κίνητρο».

Ακούστε το νέο single εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured