Ναταλία Πετρίτη

Το κομμάτι “The Plan” των Low διασκεύασαν οι Death Cab for Cutie, οι οποίοι ανακοίνωσαν και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, Asphalt Meadows (Acoustic). Το αγαπημένο συγκρότημα προχώρησε στη διασκευή του τραγουδιού ως ένα tribute στην εκλιπούσα Mimi Parker, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Το κομμάτι θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο ακουστικό Asphalt Meadows, με το συγκρότημα να μοιράζεται και τη νέα εκδοχή του στο κομμάτι “Pepper”. Το Asphalt Meadows (Acoustic) θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

«Είδα πρώτη φορά τους Low το 1994 όταν άνοιγαν για τους Sunny Day Real Estate στο OK Hotel του Seattle» δήλωσε ο Ben Gibbad των DCFC. «Από τότε, υπήρξαν μια από τις μπάντες που με επηρέασαν περισσότερο στη ζωή μου και υπήρξαν από τις πιο σημαντικές. Ήταν η εκπλήρωση του εφηβικού μου indie rock ονείρου όταν γίναμε φίλοι όσο ήμασταν σε περιοδεία μαζί το 2012. Στενοχωρηθήκαμε απίστευτα από τον θάνατο της Mimi τον περασμένο Νοέμβριο. Ήταν μια εκπληκτική καλλιτέχνις και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος να θυμόμαστε τους μουσικούς που χάνουμε είναι να παίζουμε τα κομμάτια τους. Το “The Plan” ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια των Low και το παρουσιάζουμε εδώ στη μνήμη της Mimi».

Το “The Plan” αποτελεί τη μοναδική νέα προσθήκη των Death Cab for Cutie στην ακουστική εκδοχή του Asphalt Meadows. Ακούστε τα “The Plan” και “Pepper (Acoustic)” πιο κάτω.

Asphalt Meadows (Acoustic) Artwork:

 asphalt-meadows-acoustic-death-cab-for-cutie-artwork

Asphalt Meadows (Acoustic) Tracklist:

  1. I Don’t Know How I Survive (Acoustic)
  2. Roman Candles (Acoustic)
  3. Asphalt Meadows (Acoustic)
  4. Rand McNally (Acoustic)
  5. Here to Forever (Acoustic)
  6. Foxglove Through the Clearcut (Acoustic)
  7. Pepper (Acoustic)
  8. I Miss Strangers (Acoustic)
  9. Wheat Like Waves (Acoustic)
  10. Fragments from the Decade (Acoustic)
  11. I’ll Never Give Up on You (Acoustic)
  12. The Plan

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured