Ναταλία Πετρίτη

Κατά 4900% αυξήθηκαν τα streams της Linda Ronstadt μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς The Last Of Us του ΗΒΟ, η οποία και αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της νέας χρονιάς.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Spotify News account, που έκανε σχετικό tweet, ενημερώνοντας για την ξαφνική αύξηση στις ακροάσεις της Ronstadt στην εφαρμογή του επί Αμερικανικού εδάφους και σε διάστημα μιας μόλις ώρας.

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς χρησιμοποίησε το κομμάτι της Ronstadt από το 1970, “Long, Long Time”, σε πολλαπλές σκηνές του, στην κανονική του εκτέλεση, την οποία ακούν στο αμάξι οι Pedro Pascal και Bella Ramsey, αλλά και προηγουμένως σε μια διασκευή στο πιάνο από τους Nick Offerman και Murray Bartlett, που ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές του επεισοδίου.

Η επιλογή του κομματιού έγινε από τον executive producer και σκηνοθέτη της σειράς, Craig Mazin, έπειτα από πρόταση του φίλου του, Seth Rudetsky. Ο Mazin εξήγησε πως έψαχνε για ένα κομμάτι για τους δύο χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στο επεισόδιο, ώστε να συνδεθούν ουσιαστικά μεταξύ τους,

Μιλώντας στο Variety, ο Mazin δήλωσε: «Ήξερα ότι αυτό το κομμάτι έπρεπε να χτυπά σε συγκεκριμένα πράγματα όπως η λαχτάρα και ο πόνος και η συνεχώς άπιαστη αγάπη. Δεν μπορούσα να βρω το κατάλληλο κομμάτι για τη ζωή».

«Προσπαθούσα και προσπαθούσα και μετά έστειλα ένα μήνυμα στο φίλο μου Seth Rudetsky, που είναι ο παρουσιαστής στον Sirius XM στο Broadway και ιδιαίτερα σοφός. Του είπα «αυτά είναι όλα τα πράγματα που χρειάζομαι» και δύο δευτερόλεπτα μετά: Linda Ronstadt, “Long, Long Time”. Και ήμουν σε φάση, ναι, αυτό είναι».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured