Ναταλία Πετρίτη

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ozzy Osbourne, ο οποίος φαίνεται πως ακυρώνει και τις υπολειπόμενες συναυλίες της περιοδείας του σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο θρύλος της metal ανακοίνωσε πως σταματά τις ζωντανές εμφανίσεις του μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, αναφέροντας πως είναι «ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει ποτέ ανακοινώσει στους πιστούς του fans».

«Όπως μπορεί να γνωρίζετε, τέσσερα χρόνια πριν, αυτόν το μήνα, είχα ένα σοβαρό ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη», έγραψε ο πάλαι ποτέ frontman των Black Sabbath, αναφερόμενος στην πτώση που είχε στο σπίτι του στο Los Angeles και την εγχείρηση που έκανε έπειτα για την αποκατάστασή του.

«Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός όλο αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, έπειτα από τρεις εγχειρήσεις, θεραπείες βλαστοκυττάρων, ατέλειωτες φυσιοθεραπείες και πιο πρόσφατα θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα φυσικά αδύναμο».

«Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον τρόπο με τον οποίο περιμένατε όλοι με υπομονή και κρατήσατε τα εισιτήριά σας, όμως με πλήρη συνείδηση, συνειδητοποίησα τώρα ότι δεν είμαι σε θέση να κάνω τις επικείμενες εμφανίσεις μου σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, μιας που ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ όλα τα ταξίδια που αυτή η περιοδεία ενέχει. Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι η σκέψη του να απογοητεύσω τους fans μου πραγματικά ΜΕ Γ@#ΕΙ περισσότερο από όσο θα φανταζόσασταν».

Ο μουσικός συνέχισε αναφέροντας ότι η ομάδα του «ψάχνει αυτή τη στιγμή ιδέες για το πού θα μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψει από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα».

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου…..τη μπάντα μου…..το crew…..τους μακροχρόνιους φίλους μου….τους Judas Priest, για την ατέλειωτη αφοσίωση, πίστη και υποστήριξη, και που μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ζούσα.

«Σας αγαπώ όλους».

Ο ίδιος συνέχισε ενημερώνοντας σχετικά με τα refunds για τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί.

 Η ακύρωση της περιοδείας No More Tours 2 του Ozzy Osbourne έρχεται μετά από μια σειρά από χειρουργεία για την αποκατάστασή του τα τελευταία χρόνια, με την υγεία του να έχει περάσει από πολλαπλές κρίσεις και τον ίδιο να πάσχει παράλληλα από Parkinson. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος είναι ακόμα ενεργός δισκογραφικά και δεν φαίνεται να το βάζει κάτω.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured