Ναταλία Πετρίτη

Το ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων streams σε 7 μέρες έσπασε στο Spotify με το “Flowers” η Miley Cyrus, κάνοντας το μεγάλο της δισκογραφικό come back.

Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι έχει καταφέρει μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του να σαρώσει τα charts, φτάνοντας απευθείας στην κορυφή σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ παράλληλα έσπασε και το ρεκόρ του Spotify ως το μόνο τραγούδι που έφτασε τα 100 εκατομμύρια streams μέσα σε μόλις 7 μέρες, ρεκόρ που κρατούσε μέχρι σήμερα η Adele με το “Easy On Me”.

Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον δημοφιλή παραγωγό Mike WiLL Made-It για την νέα της επιτυχία και το ερώτημα είναι στο αν θα καταφέρει να σπάσει το προσωπικό της ρεκόρ με το “Wrecking Ball” του 2013, που έμεινε τότε στην κορυφή για 3 εβδομάδες;.

Το τραγούδι θεωρείται πως είναι γραμμένο για τον Liam Hemsworth, από τον οποίο η Cyrus πήρε διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2020 μετά από έναν χρόνο γάμου, αλλά πολύ περισσότερα κοινού βίου. Λέγεται μάλιστα ότι η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού, στις 13 Ιανουαρίου, είναι ίδια με την ημέρα γενεθλίων του Hemsworth.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured