Ναταλία Πετρίτη

Ένα προβοκατόρικο tweet έκανε ο Liam Gallagher, στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο αδερφός του, Noel Gallagher, πρόσφατα επικοινώνησε μαζί του «παρακαλώντας για συγχώρεση». Πιο συγκεκριμένα, ο πάλαι ποτέ Oasis frontman δημοσίευσε στο Twitter στις 18 Ιανουαρίου μια ανάρτηση, στην οποία αποκάλυπτε την εν λόγω κίνηση του αδερφού του, ρωτώντας το κοινό του αν πρέπει να τον συναντήσει ή να του πει να πάει να…

Η είδηση έρχεται λίγο μόλις διάστημα έπειτα από τη δήλωση του Noel Gallagher ότι «δεν θα έλεγε ποτέ όχι» σε ένα Oasis reunion. Ο Noel έκανε το σχετικό σχόλιο στο  BBC Radio Manchester στις 17 Ιανουαρίου, προσθέτοντας βέβαια ότι «αυτό θα προϋπέθετε έναν απίθανο αριθμό συγκυριών».

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Noel είχε δηλώσει ότι «δεν θα είχε νόημα» μια επανένωση των Oasis, μιας που το συγκρότημα πουλά αυτή τη στιγμή όσους δίσκους πωλούσε και όσο ήταν μαζί.

Ο Liam, από την άλλη, έχει υπάρξει υποστηρικτικός τα τελευταία χρόνια ως προς μια πιθανή επανένωση των Oasis, ενώ τον Φεβρουάριο του 2022 είχε δηλώσει ότι δεν έπρεπε να έχουν διαλυθεί ποτέ.

Για να δούμε, λοιπόν, θα έχουμε ευχάριστα νέα από τους ευέξαπτους αδερφούς της Brit Pop το επόμενο διάστημα;

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured