Ναταλία Πετρίτη

Τη δισκογραφική του επιστροφή ανακοίνωσε το αγαπημένο duo από το Nottingham των Sleaford Mods, με τον νέο τους δίσκο, UK GRIM. Πιο απογοητευμένο από ποτέ με την κατάσταση στη Βρετανία – πράγμα που βλέπουμε από τον τίτλο του δίσκου – το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα και το ομώνυμο κομμάτι του που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Follow-up στο Spare Ribs από το 2021, το UK GRIM περιλαμβάνει συνεργασίες του post punk συγκροτήματος με τους Perry Farrell, Dave Navarro και τη Florence Shaw των Dry Cleaning.

«Μπορεί να είμαστε περήφανοι για τη χώρα», δήλωσε ο vocalist Jason Williamson στο BrooklynVegan. «Μπορεί να είμαστε περήφανοι που είμαστε Άγγλοι. Μπορεί να είμαι περήφανος για τους απαίσιους γκρι δρόμους και τον σκατένιο καιρό και τις ηλίθιες μόδες που βρίσκω τον εαυτό μου να επενδύει. Είναι όμως ότι οι Άγγλοι είμαστε περήφανοι για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που οι Βρετανικές αρχές θέλουν να προσπαθήσουν να προμοτάρουν».

Το άκρως πολιτικό video του ομώνυμου κομματιού του δίσκου υπογράφει ο Cold War Steve, ενώ σε αυτό φιγουράρουν πλήθος από Βρετανοί πολιτικοί μαζί με τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορούνται.

Το UK GRIM θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου από τη Rough Trade Records, ενώ το συγκρότημα ετοιμάζεται για μια αμερικανική tour, στα πλαίσια της οποίας θα εμφανιστεί και στα δύο Σαββατοκύριακα του Coachella.

UK GRIM Artwork: album-artwork-uk-grim-sleaford-mods

UK GRIM Tracklist:

  1. UK GRIM
  2. D.I.Why
  3. Force 10 From Navarone (feat. Florence Shaw)
  4. Tilldipper
  5. On The Ground
  6. Right Wing Beast
  7. Smash Each Other Up
  8. Don
  9. So Trendy (feat. Perry Farrell & Dave Navarro)
  10. I Claudius
  11. Pit 2 Pit
  12. Apart from You
  13. Tory Kong
  14. Rhythms of Class

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured