Ναταλία Πετρίτη

Ένα “Blue Monday” t-shirt κυκλοφόρησαν οι New Order ως ένδειξη υποστήριξης της CALM, μιας ΜΚΟ το έργο της οποίας επικεντρώνεται στην παροχή φροντίδας για την ψυχική υγεία. Το νέο αυτό κομμάτι από το merchandise της μπάντας κοσμεί ένα έργο του θρυλικού graphic designer της Factory Records, Peter Saville, ενώ βασίζεται πάνω στο design του εμβληματικού ομώνυμου κομματιού τους από το 1983.

Το t-shirt κυκλοφόρησε στις 16 Ιανουαρίου, ανήμερα της λεγόμενης “Blue Monday”, που θεωρείται η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου.

Το 100% των εσόδων της μπλούζας πρόκειται να διατεθεί στην CALM (Campaign Against Living Miserably), ενώ θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.

23nwo001_online_blue-monday-for-calm68

Το “Blue Monday” t-shirt των New Order .

Πιστοί στο έργο τους γύρω από την ανάδειξη ζητημάτων ψυχικής υγείας, οι Bernard Sumner και Stephen Morris των New Order είχαν εμφανιστεί νωρίτερα μέσα στο 2022 στο βρετανικό κοινοβούλιο, σε μια συζήτηση γύρω από την ψυχική υγεία και την πρόληψη της αυτοκτονίας, ανήμερα της 42ης επετείου από τον θάνατο του θρυλικού Joy Division bandmate τους, Ian Curtis.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured