Ναταλία Πετρίτη

Το video για το ολοκαίνουριο κομμάτι του με τίτλο “Noise Of You” έδωσε στη δημοσιότητα ο John Cale, το οποίο και προέρχεται από τον πρώτο του δίσκο εδώ και μια δεκαετία, το Mercy.

Ο εμβληματικός καλλιτέχνης και ιδρυτικό μέλος των Velvet Underground αναμένεται να κυκλοφορήσει το Mercy στις 20 Ιανουαρίου από τη Domino, με το “Noise Of You” να έρχεται έπειτα από τη συνεργασία του με την Weyes Blood στο “Story Of Blood”.

Το official video σκηνοθέτησε η Pepi Ginsberg, με τον John να περιγράφει το “Noise Of You” ως ένα βαθιά ερωτικό κομμάτι. Σε αυτό παρακολουθούμε εικόνες και video της ζωής του καλλιτέχνη στο πρώην σπίτι του στη Νέα Υόρκη, σε μια οπτική συζήτηση του παρελθόντος με το παρόν.

Δείτε το video του “Noise Of You” εδώ:

Ο νέος δίσκος του John Cale θα περιλαμβάνει συνεργασίες του με τους Animal Collective, Fat White Family, Sylvan Esso, Laurel Halo, Tei Shi, Actress και πολλούς ακόμη, ενώ αποτελεί την πρώτη του μουσική δουλειά μετά το single του 2020, “Lazy Day”, και τη συνεργασία του με την Kelly Lee Owens στο “Corner Of My Sky”.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured