Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο musical πρόκειται να ανεβάσουν στο Broadway οι θρυλικοί David Byrne και Fatboy Slim το καλοκαίρι του 2023, βασισμένο στο concept album των ίδιων από το 2010 με τίτλο Here Lies Love.

Το disco pop musical των αγαπημένων καλλιτεχνών θα φέρει τον ίδιο τίτλο, ενώ θα βασίζεται στην άνοδο και την πτώση της Imelda Marcos, πρώην πρώτης κυρίας των Φιλιππίνων. Η παράσταση είχε προηγουμένως ανέβει και off-Broadway, το 2013 και 2014.

Το musical αναμένεται να μεταμορφώσει το Broadway Theatre σε ένα dance club όπου το κοινό θα μπορεί να στέκεται όρθιο και να κινείται μαζί με τους ηθοποιούς, με τον Alex Timbers να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την Annie-B Parson να βρίσκεται πίσω από τις χορογραφίες. Timbers και Parson είχαν επίσης εργαστεί για το εμβληματικό πλέον American Utopia Broadway show του Byrne, το οποίο και ανέβηκε για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2022.

Το Here Lies Love θα ανέβει επίσημα την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023, με τις performances να ξεκινούν ωστόσο από τις 17 Ιουνίου. Αν λοιπόν είναι στα πλάνα σας μια επίσκεψη στο Μεγάλο Μήλο, σημειώστε το στην ατζέντα σας!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured