Ναταλία Πετρίτη

Μια διασκευή του “Friday Night, Saturday Morning” των Specials ανάρτησε στα κοινωνικά μέσα ο frontman των Blur και Gorillaz, Damon Albarn, θέλοντας να τιμήσει τον τραγουδιστή του ιστορικού βρετανικού συγκροτήματος που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Ο Albarn συνόδευσε την ανάρτησή του με το caption «Terry, σήμαινες τα πάντα για μένα. Σ’ αγαπώ».

Δείτε το tribute του πιο κάτω.

Η είδηση του θανάτου του Terry Hall έγινε γνωστή χθες, 20 Δεκεμβρίου, μέσα από ανάρτηση των Specials στο Twitter. Σύμφωνα με το συγκρότημα, ο Hall πέθανε έπειτα από ασθένεια που τον ταλαιπώρησε για μικρό χρονικό διάστημα.

«Ο Terry ήταν ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας και μια από τις πιο ευγενικές, αστείες και αυθεντικές ψυχές. Η μουσική του και οι ερμηνείες του συνόψιζαν την ίδια την αίσθηση της ζωής… τη χαρά, τον πόνο, το χιούμορ, τη μάχη για δικαιοσύνη, αλλά κυριότερα την αγάπη», έγραψαν οι Specials στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μέλους τους.

«Θα λείψει βαθιά σε όσους τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε και θα αφήσει πίσω του το δώρο της απίστευτης μουσικής του και της ανθρωπιάς του. Ο Terry άφηνε συχνά τη σκηνή στο τέλος των συναυλιών των Specials με τρεις λέξεις: αγάπη, αγάπη, αγάπη».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured