Ναταλία Πετρίτη

Το κομμάτι “It Ain’t Free” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Stöner (ex-Kyuss), λίγες μόλις ημέρες πριν από την κυκλοφορία του επερχόμενου EP τους, Boogie to Baja, το οποίο και θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Φεβρουαρίου.

Το EP πέντε κομματιών θα αποτελέσει την τρίτη κυκλοφορία του stoner-rock supergroup με τον πρώην τραγουδιστή των Kyuss, Brant Bjork, το πρώην μέλος των Kyuss/Queens of the Stone Age, Nick Oliveri, και τον drummer, Ryan Güt.

Το lead single του EP, “It Ain’t Free” αποτελεί ένα δείγμα επιστροφής του συγκροτήματος στις hardcore punk ρίζες του, πράγμα που φαίνεται και από τη διάρκειά του, η οποία είναι και μικρότερη των τριών λεπτών.

«Εγώ και ο Nick ανταλλάζαμε hardcore punk δίσκους όταν ήμασταν… νεαροί punks!», δήλωσε ο Bjork για το κομμάτι μέσα από σχετικό press release. «Αγαπάμε ακόμη το old school hardcore. Αυτό το είδος που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις… ξέρεις… προτού αυτό ονομαστεί moshing. Ha! Το “It Ain’t Free” είναι οι ρίζες μας και είναι 100% STÖNER!».

Το Boogie to Baja των Stöner θα είναι η τρίτη κυκλοφορία του trio σε μόλις τρία χρόνια, ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Yosef Sanborn. Στο EP συμμετέχουν επίσης ο Mario Lalli (Fatso Jetson, ex-Yawning Man) και Greg Hetson (Circle Jerks, ex-Bad Religion).

Μπορείτε να κάνετε pre-order στο Boogie to Baja EP μέσα από το Bandcamp page της Heavy Psych Sounds.

Ακούστε εδώ το “It Ain’t Free” και δείτε το artwork και την tracklist του EP.

Boogie to Baja EP Artwork:

 u

Boogie to Baja EP Tracklist:

  1. Stöner Theme (Baja Version)
  2. City Kids
  3. Night Tripper vs No Brainer
  4. It Ain’t Free
  5. Boogie to Baja

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured