Ναταλία Πετρίτη

Ένα secret show παρουσίασε ο Dave Grohl τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο Los Angeles, παίζοντας ζωντανά μια σειρά από διασκευές μαζί με πολλούς special guests. Όλα αυτά, στα πλαίσια της σειράς Hanukkah Sessions που επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά, αυτή τη φορά με live κοινό.

Σύμφωνα με το Variety, η συναυλία διεξήχθη μπροστά από κοινό 250 ατόμων στο Largo venue, όπου ο Foo Fighters και ο συνεργάτης του, Greg Kurstin, ερμήνευσαν εννέα κομμάτια.

Το show παρουσίασε ο δημοφιλής dramedy σκηνοθέτης, Judd Apatow, ενώ όλα τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Anti-Defamation League. Ο Apatow συμμετείχε επίσης σε μια διασκευή των δύο καλλιτεχνών και της all-Jewish μπάντας τους στο κομμάτι ‘Spinning Wheel’ των Blood Sweat & Tears.

Στις υπόλοιπες διασκευές συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως η Pink, ο Inara George, η κόρη του Grohl, Violet, ο Beck και τα μέλη των Tenacious D, Jack Black και Kyle Glass. Τα κομμάτια που διασκευάστηκαν ανήκουν μεταξύ άλλων στους Yeah Yeah Yeahs και David Lee Roth.

Η 3η εκδοχή των Hanukkah Sessions θα μάθουμε σύντομα πότε θα κυκλοφορήσει, γιορτάζοντας για ακόμη μια χρονιά τη μουσική που έχουν δημιουργήσει επιφανείς Εβραίοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Η πρώτη εκδοχή τους πραγματοποιήθηκε το 2020, με τα κομμάτια που διασκευάστηκαν να ανήκουν στους Drake, Beastie Boys, Peaches, Bob Dylan, Mountain, Elastica, The Knack και The Velvet Underground.

Η σειρά επέστρεψε και το 2021, με τους Grohl και Kurstin να διασκευάζουν Billy Joel, Van Halen, Barry Manilow, Lisa Loeb, Ramones, Amy Winehouse, The Clash και KISS. Η σειρά κυκλοφόρησε ελεύθερα στο YouTube.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured