Ναταλία Πετρίτη

Ο Elton John επιβεβαιώθηκε ως ο πρώτος headliner του Glastonbury Festival 2023, με τον θρυλικό καλλιτέχνη να επιλέγει να δώσει την τελευταία συναυλία της ζωής του στην Αγγλία σε ένα εξίσου θρυλικό φεστιβάλ.

Ο John θα παρουσιάσει ένα bill-topping show στο Pyramid Stage του φεστιβάλ την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, γεγονός που ανακοινώθηκε σήμερα, 2 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση της διεξαγωγής της συναυλίας του έρχεται λίγο μόλις καιρό μετά το  tease του John, που ανέφερε ότι είχε «μια τελευταία ημερομηνία» για την Farewell Yellow Brick Road tour του ίδιου, η οποία θα ήταν για την τελευταία συναυλία της ζωής του. Το pop icon πρόκειται να δώσει σειρά συναυλιών στην Αγγλία την άνοιξη που μας έρχεται.

Το BBC Glastonbury Twitter account τίμησε χθες και την πρώτη εμφάνιση του John στο Worthy Farm της Αγγλίας όπου γίνεται το φεστιβάλ, αναρτώντας μια φωτογραφία του ίδιου από την official Glasto webcam.

Όταν οι χρήστες πατούσαν το link αυτής, μια ρουκέτα φαινόταν στην οθόνη να πετά στον ουρανό πάνω από μια φωτισμένη Pyramid stage. Επιπλέον teaser φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και στα Frome Photos και Glastonbury Rec feeds.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε άλλα acts που θα εμφανιστούν στο Glastonbury ’23. Φήμες θέλουν ωστόσο τους Arctic Monkeys και Harry Styles να είναι οι έτεροι  headliners αυτής της χρονιάς. Αυτό θα το μάθουμε ωστόσο σίγουρα τον Μάρτιο, όταν και γίνονται παραδοσιακά οι πρώτες ανακοινώσεις.

Τα εισιτήρια για το ερχόμενο Glastonbury είναι σε κάθε περίπτωση ήδη sold out.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured