Ναταλία Πετρίτη

Τις φήμες που θέλουν την ίδια να συμμετέχει στο cast του Euphoria του ΗΒΟ σχολίασε η Billie Eilish, η οποία και ανέφερε πως «ήθελε να είναι μέρος της τρίτης σεζόν» την επιτυχημένης σειράς.

Η Eilish ερωτήθηκε για τις φήμες σε μία video interview της ίδιας με το Vanity Fair, η οποία είναι μάλιστα η έκτη συνέντευξη της ίδιας στο δημοφιλές περιοδικό ανά τα χρόνια. Εκείνη ανέφερε ότι γνώριζε για τις φήμες, αλλά δεν της είχε ζητηθεί επίσημα να συμμετέχει στη σειρά. «Θα ήθελα να συμμετέχω. Το Euphoria είναι φωτιά!», ανέφερε η ίδια.

Μέχρι στιγμής, οι θαυμαστές της σειράς δεν γνωρίζουν πότε αυτή αναμένεται να επιστρέψει με την 3η της σεζόν.

Η Eilish συνέχισε στη συνέντευξη αναφέροντας ότι αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στον τρίτο της δίσκο, συνεργαζόμενη για ακόμη μια φορά με τον αδερφό της, Finneas. «Βλέπουμε ο ένας τον άλλον συνεχώς και τώρα ξεκινάμε να γράφουμε καινούρια μουσική ξανά. Μόλις ξεκινήσαμε την διαδικασία δημιουργίας ενός νέου δίσκου, είναι πολύ συναρπαστικό», δήλωσε η δημοφιλής μουσικός.

«Τώρα έχουμε συγκεκριμένες ημέρες που βλεπόμαστε, που είναι πολύ ωραίο, γιατί, ξέρεις, μπλέκεις με τη ρουτίνα. Κάνω πολλή παρέα μου τον αδερφό μου στην πραγματικότητα. Είναι το φιλαράκι μου», συνέχισε η ίδια.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured