Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι το follow-up του Bonfire Of Teenagers είναι ήδη έτοιμο επιβεβαίωσε ο Morrissey, χωρίς ωστόσο το δεύτερο να έχει κυκλοφορήσει καν στα δισκοπωλεία ακόμη. Νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο, ο πάλαι ποτέ Smiths frontman είχε αποκαλύψει ότι ο 14ος  solo δίσκος του δεν θα κυκλοφορούσε όπως είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2023 και πως το μέλλον του βρίσκεται εξολοκλήρου στα χέρια της Capitol Records (Los Angeles).

Έχοντας ανακοινώσει την κυκλοφορία του Bonfire Of Teenagers τον Μάιο του 2021, ο Mozzer έκανε τότε λόγο για «τον καλύτερο δίσκο της καριέρας του». Τώρα, μιλώντας σε συνέντευξή του στο London Palladium, ο ίδιος ανέφερε ότι η επόμενη κυκλοφορία του είναι από τώρα έτοιμη.

«Έχουμε γράψει τον follow-up δίσκο και θα ηχογραφηθεί σύντομα, όμως αυτός δεν θα κυκλοφορήσει ακόμη για να έχει το Bonfire Of Teenagers την ευκαιρία να αναπνεύσει και να γνωστοποιηθεί. Όμως θα ηχογραφηθεί σύντομα».

Δείτε εδώ την πλήρη συνέντευξη:

Στις 26 Νοεμβρίου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε δώσει στη δημοσιότητα και το “Rebels Without Applause”, το πρώτο του νέο single εδώ και τρία χρόνια.

Ακούστε το εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured