Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός deluxe box set που θα περιέχει τις επανακυκλοφορίες τριών δίσκων τους ανακοίνωσαν οι Soundwalk Collective και η Patti Smith. Οι δίσκοι αυτοί θα είναι οι The Peyote Dance, Mummer Love και Peradam, με τη συλλογή να περιέχει και έναν δίσκο μια επτά remixes με τίτλο The Perfect Vision: Reworkings. Το remix album θα περιλαμβάνει νέες εκδοχές κομματιών από καλλιτέχνες όπως οι Brian Eno, Jim Jarmusch, Laraaji, Kaitlyn Aurelia Smith και άλλοι, με το deluxe release να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου από τη Bella Union.

Δείτε το album art και την tracklist πιο κάτω και ακούστε το remix του Brian Eno για το “Peradam”.

Οι τρεις δίσκοι των Soundwalk Collective με την Patti Smith είναι εμπνευσμένοι από το έργο των Antonin Artaud, Arthur Rimbaud και René Daumal, με το The Peyote Dance να έχει ηχογραφηθεί στη Sierra Tarahumara του Μεξικού και το Mummer Love στην κοιλάδα της Αβησσυνίας στην Αιθιοπία. Το Peradam δημιουργήθηκε επίσης στο κομμάτι των Ιμαλαΐων που βρίσκεται στην Ινδία.

Κάθε δίσκος αναζητά τα βήματα των προαναφερθέντων ποιητών μέσα από on-location ηχογραφημένα ηχοτοπία, με την Patti Smith να ανατρέχει στους στίχους τους που εμπνεύστηκαν από τα μέρη αυτά.

Το box set θα περιλαμβάνει και ένα βιβλίο με συνέντευξη της Patti Smith και του Stephan Crasneanscki των Soundwalk Collective, μαζί με φωτογραφίες, σκίτσα και ένα print υπογραμμένο από την ίδια τη Smith.

The Perfect Vision: Reworkings:

01 Peradam (Brian Eno Remix)

02 Song of the Highest Tower (Kaitlyn Aurelia Smith Rework)

03 Ivry (Laraaji Rework)

04 Bad Blood (Lotic Rework)

05 Indian Culture (Lucrecia Dalt Remix)

06 Song of the Highest Tower (AtomTM Remix)

07 Eternity (Jim Jarmusch Rework)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured